El Peralada goleja el Figueres a Vilatenim (1-4)

El Peralada ha fet bona la seva condició de millor visitant en el derbi altempordanès contra un Figueres que continua sense trobar els bons resultats a Vilatenim, i és que els xampanyers han acabat golejant (1-4) en un matx en què han anat de menys a més.

La primera mitja hora ha estat de domini figuerenc, però els de Moisés Hurtado no han aprofitat les ocasions que han tingut i en el minut 28’ Adrià Casanova ha marcat el 0-1 aprofitant una errada de Jaime González. La Unió ha pogut empatar ràpid, i és que Pugi ha fet l’1-1 en una centrada xut que s’ha colat per l’escaire. El Peralada, però, ja havia canviat el ritme i en el minut 42 Sergi Romero ha marcat l’1-2 amb un xut col·locat dins l’àrea.

En la segona part el partit ja ha tingut color verd-i-blanc, i és que el Peralada ha imposat sobre la gespa la superioritat que marca la classificació. Sergi Romero, de nou, ha ampliat la diferència en el minut 60 i Raúl ha tancat la golejada en el minut 79’ amb un bon xut per l’escaire. Al final, els figuerencs han fallat dues ocasions claríssimes per ajustar una mica el marcador.