1a divisió

El Nàstic es retroba amb l’alegria contra el líder, el Vila-real B (1-0)

1a divisió FEF Els de Raül Agné fan mèrits per guanyar l’últim matx de l’any a casa contra el Vila-real B (1-0); primera victòria després de sis partits.

El Nàstic ha aconseguit el més difícil; trencar la mala dinàmica de sis partits sense aconseguir la victòria i, per fer-ho més complicat, contra el líder de la classificació, el Vila-real B (1-0).

Els primers minuts de partit han estat de domini del Nàstic que ha tingut oportunitats bones per inaugurar el marcador a les botes de Carlos Albarrán i Robert Simón. El filial groguet també ha disposat d’algunes aproximacions, sobretot d’Arana, que ha topat amb la bona intervenció de Manu García. El Vila-real B buscava un joc més directe a l’esquena de la defensa local.

El Nàstic ha arribat al descans amb dues bones arribades per banda que per poc no han acabat amb el primer gol. L’acció més destacada l’ha tingut Fran Carbia després d’una centrada al segon pal de Jannick. La pilota ha marxat desviada. L’àrbitre ha decidit xiular el final del partit amb la màxima igualtat al marcador.

A la represa, el Nàstic ha seguit amb la mateixa bona dinàmica de la primera i ha tingut el gol a tocar amb una acció de Robert Simón. El refús del meta visitant l’ha estat a punt d’aprofitar el badaloní, l’esfèrica ha sortit fregant el pal.

I després de molts intents, l’equip grana ha inaugurat el marcador. L’acció del gol ha arribat després d’haver-se disputat els primers quinze minuts de la represa. Joan Oriol en la sortida d’un córner ha posat l’esfèrica al cap de Pablo Fernàndez i que aquest l’ha ajustat al pal dret de la porteria del Vila-real B. El premi ha arribat en una acció freqüentada pels de Raül Agné: la pilota aturada.

A partir del gol local, ha arribat la reacció de l’equip groguet. Primer Jackson ha topat amb el pal amb un xut col·locat des de fora l’àrea. En la sortida d’un córner, Alex Forés ha tornat a disposar d’una bona ocasió, però la pilota ha sortit per sobre de la porteria de Manu García. El filial de la Plana ha començat a posar els grana contra les cordes amb la contínua presència dels seus homes en atac.

Al minut setanta-set, Quintalla ha vist la segona targeta groga i ha deixat al seu conjunt amb un jugador menys per afrontar el tram final. Agné ha mogut l’equip amb un canvi per poblar el mig del camp i prescindir d’un atacant; ha entrat Marc Trilles per Jannick.

Al tram final, el Nàstic ha fet un pas endavant i a través de l’u per u ha disposat de dues accions clares per sentenciar el partit. La més clara ha estat de Fullana que a l’última instància Iker Álvarez ha enviat l’esfèrica a córner. L’àrbitre del partit ha afegit quatre minuts que s’han viscut amb patiment al Nou Estadi. Amb aquesta victòria el conjunt grana tanca l’any al seu feu amb una victòria merescuda i posant fi a la mala dinàmica de sis partits sense guanyar.