3a divisió FEF

L’Olot s’agrada i després es relaxa

3a divisió FEF. Els d’Albert Carbó superen el Sants (4-2) i continuen líders una jornada més

Olot 4 Sants 2

OLOT:Batalla, Blázquez, Gerard (Uri Ayala, 88’), Carles Mas, Callís (Moha, 60’), Ot Serrano (Bigas, 75’), Enric Vallès, Ferri, Ferrón (terma, 75’), Kilian Villaverde i Sergi Arranz (Zaka, 60’).SANTS:Uri, Prado (badia, 68’), Shota, Cura, Iván, Salamanca, Raúl, Carlos, Nico (Celma, 80’), Favio (Guillermo, 68’) i Laborde (Sancho, 86’).GOLS:1-0 (20’) Sergi Arranz. 2-0 (42’) Carles Mas. 3-0 (48’) Sergi Arranz. 4-0 (50’) Enric Vallès. 4-1 (69’) Laborde, de penal.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:als locals Ferri i Ayala; i als visitants Badia i Carlos.T.V.:directa al tècnic local Albert Carbó (87’).

Després de no guanyar en els dos últims partits a casa, l’Olot es va refer ahir amb una victòria contra el Sants (4-2) que li permet mantenir el lideratge. Podia haver estat amb un guió perfecte, ja que els olotins es van arribar a posar 4-0 en el marcador a l’inici de la segona part, però els olotins es van veure amb la feina feta abans d’hora, es van relaxar i van acabar concedint dos gols que haurien pogut ser més.

Des de l’inici l’Olot, jugant altre cop amb tres centrals i carrilers, va generar perill gairebé sense parar des de les bandes, i així va arribar l’1-0, quan Arranz va rematar al fons de la porteria una centrada de Ferri (20’). L’allau ofensiu olotí era imparable. Carles Mas va marcar el segon abans del descans rematant de cap un córner (42’), i després de la represa un oportunista Sergi Arranz (48’) i Enric Vallès, de nou a pilota aturada (50’), van situar el 4-0 al marcador. Amb la feina gairebé feta, l’Olot es va adormir i Laborde, de penal (69’), i Raúl (76’) van posar emoció de nou al partit, perquè el Sants fins i tot va poder fer el tercer, però Batalla ho va evitar amb una gran aturada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)