1a divisió FEF

El Costa Brava supera un molt bon Nàstic (1-0)

Els grana, que han acabat amb un més, han tingut ocasions més que clares per endur-se un bon resultat

En l’última jornada de l’any el Costa Brava ha superat el Nàstic en un partit intens i polèmic, i és que el gol dels gironins ha arribat després d’un penal i els taragonins han arribat a reclamar quatre possibles penals a favor. El Costa Brava, que encadena la segona victòria, ha aprofitat una de les poques ocasions que ha tingut, mentre que el Nàstic, que continua sense guanyar a domicili, no ha estat efectiu tot i acabar jugant amb superioritat numèrica.

El Nàstic ha agafat el control del partit en els primers minuts i s’hauria pogut avançar en el marcador amb dues accions dels seus laterals. Primer amb una falta a la frontal d’Albarrán que no ha estat gol per una gran intervenció de Marcos (17’) i després amb un xut potent dins l’àrea de Joan Oriol que ha refusat el porter amb problemes (17’). Poc després el Costa Brava s’ha trobat amb el gol, i és que en una centrada al segon pal l’àrbitre ha considerat que Fullana agafava de la samarreta a Álvaro García, que arribava a rematar, i ha xiulat penal. Boris l’ha xutat centrat i Gonzi l’ha aturat, però en el rebot el davanter local no ha perdonat (20’).

A partir del gol, tot i alguna arribada aïllada del Costa Brava amb perill, el domini del Nàstic encara s’ha accentuat més i els tarragonins han disposat de moltes i bones ocasions. La primera encara abans del descans, quan en una jugada embolicada el xut final de Robert Simon s’ha estavellat al pal. Ja en la segona part Jannick, Pedro del Campo i Ribelles han estat els primers a posar a prova a Marcos, però sense encert. La possessió era completament del Nàstic i el Costa Brava s’ha tancat a la seva àrea per evitar el perill com podia. Li ha costat, i és que els grana han tingut ocasions molt clares, sobretot després de quedar-se amb inferioritat numèrica per l’expulsió de Manel Royo (73’). Aythami, Joan Oriol i, sobretot, Albarrán amb un xut potentíssim en què Marcos s’ha tornat a lluir, han tingut l’empat a tocar, però avui el Costa Brava tenia la sort de cara i s’ha acabat enduent els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)