El Figueres perd a l’Hospitalet condicionat per les baixes (3-0)

El Figueres no ha pogut allargar la bona dinàmica a domicili, i és que després de sumar 13 punts dels últims 15 possibles lluny de Vilatenim els de Moisés Hortado han perdut clarament al camp de l’Hospitalet (3-0).

Els figuerencs, molt minvats per les baixes i amb dos juvenils com a titulars, no ha començat malament el partit i ha tingut una bona ocasió per obrir el marcador. Amb el pas dels minuts, però, l’Hospitalet ha agafat el control del partit. Sobretot després de l’1-0, que l’ha marcat Canario des del punt de penal (35’). En la segona part a la Unió li ha costat molt més fer el seu joc i arribar a l’àrea rival. Els riberencs ho han aprofitat i han ampliat l’avantatge en el minut 71’ amb un gol de Joel. Ja en el temps afegit, amb el partit decidit, Canario ha marcat el definitiu 3-0.