L’Olot manté el lideratge

3a FEF. Un gol de Zaka El Idrissi dona la victòria als garrotxins al feu del Vilassar

Vilassar de Mar 0 Olot 1

VILASSAR DE MAR:Andrés, Èric, Ñito, Àlex Alba (Biel Pla, 87’), Galeano, Àngel (Pandiani, 87’), Granero, Sofi, Ali (Marc Río, 80’), Aleix i Dani Ruiz (Eric Pimentel. 68’).OLOT:Batalla, Blázquez, Gerard, Carles, Bigas, Vallès (Moha, 73’), Ot Serrano, Èric Vilanova (Ayala, 62’), Kilian, Zaka El Idrissi (Ferron, 73’) i Ferri (Edgar González, 89’).GOLS:0-1 (27’) Zaka El Idrissi.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:Al local Sofi i als visitants Blázquez i Gerard.T.V.:Cap.

L’Olot allarga el bon moment fins a l’any vinent. I és que el conjunt entrenat per Albert Carbó va aconseguir, ahir, una nova victòria, la tercera consecutiva, al feu del Vilassar de Mar (0-1), on encara ningú no havia guanyat. Ho va fer, doncs, l’equip garrotxí per mantenir el lideratge en la classificació en un partit treballat que va decidir la diana de Zaka El Idrissi en la primera part.

Va ser un duel competit i disputat el que es va jugar al Xevi Ramon. En la primera part, força igualada, Zaka va colpejar, en el minut 27, quan Ferri López va protagonitzar una gran jugada per la banda esquerra, es va treure una bona centrada i Zaka no va perdonar amb una precisa rematada de cap. Després del descans, l’Olot va saber lligar el resultat, ben endreçat defensivament i va acabar recollint els tres punts.