3a divisió FEF

Detectats tres positius al Girona B entre jugadors i cos tècnic

El Girona ha comunicat a través de les xarxes socials de l’acadèmia que en els darrers tests realitzats a la plantilla del Girona B s’han detectat tres casos positius entre els jugadors i membres del cos tècnic. Segons informa el club aquests casos ja s’han notificat a la federació catalana i espanyola per tal de prendre les mesures oportunes, mentre que els afectats es troben aïllades al seu domicili particular.

Aquests casos fan perillar la disputa del partit de divendres contra el Peralada, corresponent a l’última jornada de la primera volta. El matx, que en teoria s’havia de jugar el 2 de gener, s’havia avançat al divendres a les 12h per voluntat dels dos clubs, però arran d’aquests casos possiblement s’haurà d’ajornar. Seria el segon partit consecutiu del Peralada que es suspèn, i és que ja no va jugar el passat cap de setmana contra el Manresa pels casos de Covid-19 que pateix el conjunt bagenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)