1a divisió FEF

El Costa Brava i el Sabadell empaten i no arreglen res (1-1)

En el primer partit de l’any a la 1a divisió FEF, corresponent a la quinzena jornada que es va ajornar per casos de Covid-19, el Costa Brava i el Sabadell han empatat al municipal de Palamós i sumen un punt que no els permet acostar-se a les posicions de permanència.

El Costa Brava ha començat amb una marxa més el partit i ha gaudit de bones ocasions per obrir el marcador, però no ha afinat la punteria. Els vallesans a poc a poc s’han anat ordenant i s’han començat a entonar, tot i que tampoc han generat gaires ocasions. De fet, tot i que la sensació era que qui estava més còmode era el Sabadell, les millors ocasions han continuat sent del Costa Brava, que ha trobat el premi del gol just abans del descans amb una volea de Cala que ha entrat després de tocar el pal (1-0, 41’).

En la segona part el Sabadell ha sortit buscant l’empat per la via ràpida i podria haver empatat de seguida, però Marcos s’ha fet gegant davant Néstor Querol. El castellonenc, però, sí que ha trobat l’empat en el minut 65’ amb un gran xut des de la frontal que ha fet inútil l’estirada de Marcos (1-1, 65’). Amb el marcador igualat el partit no ha perdut intensitat, i és que els dos equips eren conscients que necessitaven la victòria, però uns i altres han tingut dificultats per generar ocasions de gol fins que en el 83’ Kaxe s’ha quedat sol davant Marcos però el jugador arlequinat ha definit massa creuat.