1a divisió FEF

L’empat es dona per bo

1a divisió FEF. El Costa Brava s’avança però es desinfla a poc a poc i el Sabadell ho aprofita per empatar i encara té ocasions per remuntar (1-1)

Costa Brava 1 Sabadell 1

COSTA BRAVA:Marcos; Pere Martínez (Manchón, 20’), Julen Monreal, Perone, Fran Varela; Forlín, Galindo, Antonio Romero; Cala (Moussa, 60’), Àlex López i Boris (Nuha, 60’).SABADELL:Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Molina, Caballo; Iago Indias, Altimira; Aarón Rey, Boniquet, Alfred Planas (Dani Sánchez, 65’); i Néstor Querol (Kaxe, 78’).GOLS:1-0 (41’) Cala. 1-1 (65’) Néstor Querol.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:als locals Galindo i Moussa; i als visitants Altimira.PÚBLIC:uns 500 espectadors al municipal de Palamós.

Després d’acabar l’any passat amb dues victòries, contra l’Alcoià (0-1) i el Nàstic (1-0), en el Costa Brava es torna a respirar esperança, i ahir es va poder comprovar en l’estrena del 2022 contra el Sabadell, en el partit corresponent a la quinzena jornada, que s’havia suspès per casos de covid-19. El guió perfecte hauria estat poder-ho traduir en tres punts més que ajudessin l’equip en el camí cap a la lluita de la permanència, però no va poder ser. Els blau-i-vermells es van haver de conformar amb un empat que, venint del que es venia, tampoc és dolent, i que pel que es va veure a la gespa els gironins també poden donar per bo.

De més a menys

El Costa Brava, amb els nouvinguts Fran Varela i Àlex López ja a l’onze –Nuha va entrar en la segona part–, va empènyer tant com va poder en la primera part. En els primers cinc minuts, Cala, el més actiu, i Àlex López ja van obligar a intervenir Bernad amb dues bones mans. Mentre Aarón Rey era l’únic del Sabadell que generava perill, el Costa Brava tenia molta facilitat per acostar-se a l’àrea contrària. Amb moments més brillants i altres menys, ja que li costava allargar les possessions, el Costa Brava va disposar de bones arribades fins que, poc abans del descans, va trobar el gol. El va fer qui més se’l mereixia, Cala, que va aprofitar un refús defensiu curt de la defensa per engaltar una volea creuada que va entrar després de picar el pal (41’).

Tot el que el Costa Brava havia fet bé abans de marcar es va esfumar després. D’una banda, el Sabadell va començar a poder generar perill, fins i tot abans del descans, i de l’altra, als gironins els va costar molt i molt posar en problemes el porter Bernad. De fet, l’inici de la segona part va ser un patiment constant i Marcos va haver de fer una aturada brillant a Néstor Querol. Quan semblava que la situació es calmava, en un dels pocs errors al darrere del Costa Brava, Néstor es va plantar a la frontal i va superar Marcos amb un xut col·locat per marcar el gol de l’empat (1-1, 65’).

Amb l’empat a un la intensitat va ser altíssima i tots dos equips van buscar el triomf amb les seves armes. El Costa Brava ho va provar penjant pilotes a l’àrea per a Nuha i Àlex López, mentre que el Sabadell va tenir dues ocasions claríssimes de Kaxe en els minuts finals per capgirar el marcador, però el davanter arlequinat va fallar incomprensiblement les dues accions, sol per rematar.