1a divisió FEF

No es pot parar

1a divisió FEF. El Costa Brava, que ha fet 7 punts dels últims 9, espera marcar un altre impuls a San Fernando

Tot i que el duel de dimarts contra el Sabadell va començar molt bé i va acabar amb empat (1-1), el Costa Brava s’agafa a la tendència dels últims partits, amb 7 punts dels últims 9 en joc, per mirar d’anar sortint del pou. El dèficit de punts, però, obliga a no aturar-se, i avui té una altra prova exigent, al camp del San Fernando (17 h). En ple mes de moviments a la plantilla –també fa retocs el conjunt gadità–, el Costa Brava aspira a acostar-se als equips en zona de permanència. “Crec que l’equip està en bona línia. Estem creixent. Llàstima que, contra el Sabadell, no vam donar continuïtat a la bona primera meitat”, reflexiona el segon entrenador, Òscar Álvarez. “Som conscients que en les segones parts hem d’allargar més el que fem en les primeres.”

El Costa Brava visita avui un equip que s’ha mogut per ratxes. L’equip que prepara Nacho Castro va començar malament, però va aconseguir revertir la situació amb una ratxa espectacular de cinc victòries seguides, tallada ara amb una derrota a Algesires (3-0) abans de suspendre el partit contra l’Atlètic Balears per covid. “És un rival molt complicat, que amb la ratxa de cinc victòries s’ha situat en una zona més tranquil·la i ha guanyat confiança per creure en el que proposa Nacho Castro”, analitza Òscar Álvarez. “La dinàmica no és casualitat. Estan fent les coses bé i també s’han reforçat. Ens posaran les coses difícils.” Al conjunt gadità, que té la baixa de Biabiany, un dels seus referents, li va costar molt treure punts com a local en l’arrencada, tot i que ha resolt amb victòria les tres últimes cites en la lliga davant la seva afició.

Gil Muntadas, baixa

En ple procés de canvis a la plantilla, el Costa Brava va anunciar la desvinculació de Gil Muntadas, que va arribar el 2019 a Llagostera. L’osonenc havia jugat 13 partits (11 com a titular) aquest curs.

LA PRÈVIA

Tenim un rival complicat, refet d’un mal inici i amb més confiança en el que proposen. La dinàmica no és casualitat
Estem creixent, però en les segones parts hem d’allargar més el que fem en les primeres
Òscar Álvarez
2N ENTRENADOR DEL COSTA BRAVA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)