1a divisió FEF

El Barça B topa contra el cuer, el Betis B (1-2)

1a divisió FEF El Barça B reacciona a la segona meitat, però topa contra un Betis B més efectiu. L’equip blaugrana suma la segona derrota seguida.

El Barça B cau contra el cuer de la categoria que feia sis partits, dos mesos, que no guanyava un partit a la lliga. El conjunt blaugrana es queda amb vint-i-cinc punts i cada cop veu més lluny la zona de play-off.

El partit ha començat amb un domini clar del filial blaugrana en un Johan Cruyff amb poca afluència de públic. L’equip entrenat per Sergi Barjuan ha disposat d’alguna tímida aproximació, però ha dominat la possessió de l’esfèrica sense incidir molt a l’àrea contrària. L’ocasió més clara dels primers minuts l’ha tingut Balde amb un xut mossegat que l’ha frenat sense problemes el porter verd-i-blanc, Daniel Rebollo.

A l’equador de la primera meitat, Ilias ha disposat d’una bona ocasió en una pilota dividida a la frontal de l’àrea. El bloc del Barça B cada cop arribava amb més garanties a la porteria del filial del Betis. La sorpresa ha arribat en forma de gol visitant al minut vint-i-cinc; després d’una bona combinació entra Moha i Marcherna que l’extrem marroquí ha definit amb una bona rosca al pal llarg. Arnau Tenas no ha pogut evitar, un partit més, finalitzar amb la porteria a zero. La primera meitat ha finalitzat amb la victòria per la mínima del Betis i amb un Barça B sense transmetre gaire sensació de perill a camp rival.

A la represa el filial blaugrana ha aconseguit empatar el partit després d’una mala refusada de Rebollo que molt atent, el jove jugador del juvenil Aleix Garrido ha rematat de segones línies per posar l’empat. Un debut somiat del jugador ripollès. Quan l’equip de Sergi Barjuan jugava millor, el Betis B ha tornat a posar terra pel mig i Tabares ha marcat el segon gol. L’acció ha vingut després d’una bona assistència de cullera de Lara que poca cosa han pogut fer Comas i Mármol a l’esquena. A partir del segon gol visitant, l’equip de Sergi Barjuan ha situat el bloc a camp rival i ha tingut bones arribades; la més clara una falta de Rodado que ha enviat a córner Rebollo. Estanislau Pedrola ha enviat una pilota al pal després d’una gran acció individual a dins l’àrea amb un retall a la defensa andalusa. El conjunt blaugrana, ja dins dels sis minuts d’afegit, ha reclamat un penal per una entrada a Rodado després d’una rematada. L’àrbitre no ha vist res punible. L’àrbitre del matx ha afegit sis minuts i en una acció a pilota aturada, Arnau Tenas ha estat a punt de rematar en una ocasió que havia pujat a atacar.

L’equip andalús ha sigut molt efectiu i ha sumat tres punts al Johan Cruyff contra un Barça B que no ha sabut materialitzar totes les ocasions que ha disposat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)