Xumetra decideix

3a divisió FEF. L’estartidenc torna amb un gol que val la quarta victòria seguida de l’Olot, que es manté líder

Castelldefels 0 Olot 1

CASTELLDEFELS:Romero, Juanito (Fabregat, 82’), Joel Coch (Genís Cargol, 72’), Joan Cervós (Kevin Díaz, 82’), Kike Ramírez (Eslava, 45’), Fuentes, Sergi Moreno, Aitor Serrano, Gallardo, Fran Orellana i Gaudioso (Manu González, 59’).OLOT:Albert Batalla, Carles Mas, Ot Serrano (Vallès, 79’), Uri Ayala, Blázquez, Eloi, Sergi Arranz (Moha, 88’), Èric Vilanova, Ferrón (Zaka, 79’), Xumetra (Èric Callís, 67’) i Bigas.GOLS:0-1 (64’) Xumetra.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:Joel Coch, Orellana i Fran Fuentes.

L’Olot es manté ferm en el lideratge. El conjunt d’Albert Carbó va obtenir una victòria treballada als Canyars de Castelldefels, on va decidir un gol de Jordi Xumetra, que no podia tenir una millor reaparició amb el conjunt garrotxí.

En la primera meitat, va costar veure ocasions de gol. Arranz va tenir la primera (7’) i, a l’altra àrea, Sergi Moreno, el més actiu del Castelldefels, en va tenir una davant de Batalla (19’). Jordi Xumetra, titular en el seu retorn a l’Olot, va provar un xut des de fora l’àrea i, just abans del descans, va tenir l’ocasió més clara de la primera part, després d’una pilota picada per Arranz.

En la segona part, l’Olot va topar amb el pal en un xut de Ferrón, que havia conduït un gran contraatac (57’). Va ser l’avís abans del 0-1. Eloi va combinar amb Blázquez, que va arribar a la línia de fons i va fer una centrada que Xumetra, aprofitant la indecisió entre el porter i un defensa, va enviar a la xarxa (64’). L’Olot va saber defensar l’avantatge, tot i que el Castelldefels va buscar l’empat al final, amb un xut que va sortir a prop de l’escaire i una falta directa que va tenir com a resposta una bona aturada de Batalla.