1a divisió FEF

Gil Muntadas deixa el Costa Brava i fitxa pel Cornellà

El migcampista osonenc, de 28 anys, portava tres temporades i mitja al conjunt gironí

Gil Muntadas canvia d’aires. El mitjapunta osonenc tanca la seva etapa al Costa Brava després de tres temporades i mitja i acabarà el curs al Cornellà, un rival directe en la lluita per la permanència. Muntadas, que va arribar al Llagostera l’estiu del 2018, ha estat sempre una peça clau a les ordres d’Oriol Alsina, però en les últimes jornades havia perdut protagonisme i serà un dels jugadors que permetin al Costa Brava inscriure els fitxatges que ha fet en aquest mercat d’hivern. En els tres cursos i mig que ha estat al Llagostera, ara Costa Brava, Gil Muntadas ha disputat un total de 94 partits de lliga –34 a 3a divisió, 47 a 2a divisió B i 13 a 1a divisió FEF– i ha marcat 7 gols, sent aquesta temporada l’única en què no ha vist porteria.

Gil Muntadas, que abans d’arribar a Llagostera va jugar al Figueres, la Pobla de Mafumet i el Sevilla Atlético, a més de tenir experiència al futbol italià amb el San Marino, s’incorpora ja a les ordres de Raúl Casany amb l’objectiu d’aconseguir la permanència amb el conjunt del Baix Llobregat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)