Festival de l’Olot (5-1) i empat a casa del Peralada (1-1)

L’Olot ha resolt amb un festival la visita exigent del Vilafranca al municipal (5-1) i s’embala amb la seva cinquena victòria consecutiva en la lliga, que li permet obrir forat al capdamunt de la classificació. Sergi Arranz, autor d’un hat-trick, ha estat el protagonista d’un gran partit del conjunt d’Albert Carbó. Xumetra, que ja havia marcat en el seu debut a Castelldefels (0-1), ha tornat a obrir la llauna. L’empordanès ha recollit una passada a l’espai d’Eloi i ha marcat (16’). No ha trigat gaire a arribar el 2-0, obra d’Arranz, que ha culminat una bona combinació amb Ferrón i Xumetra (24’). Els garrotxins encara haurien pogut ampliar més la renda abans del descans, amb un xut d’Eloi i una rematada al pal de Ferrón.

El Vilafranca ha fet tres canvis al descans, però s’ha trobat poc després el 3-0, a partir d’un refús del porter que Sergi Arranz ha caçat (53’). Els visitants han marcat el 3-1 mitjançant Collado, però han acabat aclaparats pel poder olotí. Arranz ha arrodonit la seva tarda productiva amb un hat-trick (4-1, 69’). I Kilian, només d’entrar, ha marcat el cinquè (74’).

Empat del Peralada

El Peralada ha empatat a casa contra el San Cristóbal (1-1) i ha allargat la sèrie de partits sense guanyar, ara de quatre (3 punts de 12). La primera part ha estat molt travada, amb poquíssimes arribades amb perill. Tot s’ha complicat encara més en un córner a l’àrea local just abans del descans, que el San Cristóbal ha aprofitat per marcar el 0-1, amb un cop de cap de Max Llovera (44’). El conjunt d’Hèctor Simón ha buscat la reacció en la segona part, i Adrià Casanova ha marcat l’empat en recollir un rebuig entre el porter i el defensa visitant (71’). La remuntada, però, s’ha complicat arran de l’expulsió de Josu Currais (80’), que ha fet jugar els empordanesos amb deu els últims deu minuts. Els empordanesos s’han hagut de conformar amb un punt.