Copa

La tensió no baixa

Copa. El Betis supera el Sevilla en la represa del partit suspès per l’impacte d’un pal al cap de Jordán. Els retrets entre els dos equips se succeeixen

A porta tancada i 17 hores després que se suspengués per l’impacte d’un pal de plàstic al cap de Joan Jordán, el Betis-Sevilla es va reprendre ahir amb 1-1 al marcador i des del minut 39. El matx, carregat de tibantors, precedit per retrets entre ambdues bandes i pel recurs del Sevilla que no volia jugar ahir i que va ser denegat, va acabar decantant-se pel costat dels verd-i-blancs, que amb una diana de Canales (73’) van certificar la victòria (2-1) i la classificació per als quarts.

Un cop finalitzat, però, la tensió no va baixar. Ja a la gespa, Guardado, del Betis, va deixar una imatge que va aixecar polseguera, tirant-se una ampolla al cap i deixant-se caure, recordant l’episodi succeït el dia abans amb Jordán, i a la roda de premsa diversos protagonistes també van dir-hi la seva. “Posar el focus en el que no toca és absolutament lamentable. Joan Jordán no és aquí, és a casa, va arribar amb 16-13 de tensió a l’hospital, té un traumatisme cranioencefàlic, estava marejat. Em sembla lamentable que companys facin aquests comentaris”, va indicar l’entrenador del Sevilla, Julen Lopetegui, referint-se a diversos jugadors del Betis que van acusar Jordán de fingir. “L’«és que» em toca els collons, o condemno o no condemno. No entenc que es pugui jugar quan l’agredit és perjudicat perquè no pot jugar”, va afegir Lopetegui. “S’ha de fer una investigació perquè se li ha fet molt mal al futbol. No sé si un pal de plàstic pot produir un traumatisme cranioencefàlic i n’hi ha per suspendre el partit i marxar tothom cap a casa”, va manifestar l’entrenador del Betis, Manuel Pellegrini.

Mallorca - Espanyol
2- 1
Girona - Rayo V.
1-2
Sporting - Cadis
0-0 (2-4)
Betis - Sevilla
2-1
At. Balears - València
0-1
Real S. - Atlético
dimecres, 21 h
Elx - Madrid
dijous, 19 h
Athletic - Barça
dijous, 21.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)