Copa

Sense Benzema ni Courtois

Copa. L’actual campió de la supercopa visita el Martínez Valero sense la proa ni la popa del vaixell d’Ancelotti, i amb el destacat retorn de Bale

Elx Real Madrid

ELX:Edgar Badía, Palacios, Gonzalo Verdú, Diego González, Mojica, Josan, Gumbau, Mascarell, Fidel, Pere Milla i Lucas Boyé. Suplents: Werner, Barragan, Cheikh, Raúl Guti, Omar Mascarell, Nwankwo, Tete Morente, Guido Carrillo, Lucas Pérez, Diego Bri. Baixes: Pastore, Josema, Enzo Roco, Bigas, Marcone. Dubte: Kiko Casilla i Piatti.REAL MADRID:Lunin, Lucas, Nacho, Alaba, Marcelo, Fede Valverde, Kroos, Camavinga, Rodrygo, Jovic, Hazard. Suplents: Fuidias, Diego Piñeiro, Mendy, Modric, Casemiro, Dani Ceballos, Isco, Bale i Vinicius. Baixes: Courtois, Mariano, Vallejo, Asensio, Carvajal, Militão.ÀRBITRE:Figueroa Vázquez (comitè andalús).HORA:19 h (DAZN).ESTADI:Martínez Valero.

Benzema va marcar en la semifinal de la supercopa contra el Barça i va repetir en la final de Riad contra l’Athletic. Courtois va aturar un penal a Raúl García en la final. La proa i la popa d’aquest Madrid. Cap dels dos serà avui al Martínez Valero en els vuitens de la copa (19 h, DAZN). Ancelotti ha donat descans al francès i el porter belga és baixa per una indisposició. També Militão, sancionat, i Carvajal, per covid. Tots s’afegeixen a les baixes per lesió d’Asensio, Mariano i Vallejo. Qui torna a la llista és Bale, que no juga amb el Madrid des del 28 d’agost. El futbolista millor pagat de la plantilla ha jugat 193 minuts des del seu retorn a la capital.

Al davant hi haurà un Elx reactivat des de l’arribada de Francisco. El tècnic, però, no podrà ser avui a la banqueta per covid. Tampoc el seu adjunt, Jaime Ramos.

A l’octubre, encara amb Fran Escribá a la banqueta, el Madrid va guanyar 1-2 al Martínez Valero amb dos gols de Vinicius. Tots dos equips repetiran cita diumenge en la lliga (16.15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)