1a divisió FEF

Un punt pobre pel Barça B contra l’UCAM (2-2)

El Barça B no ha passat de l’empat en el duel d’aquesta tarda al Johan Cruyff contra l’UCAM Múrcia i tanca la sèrie de dos partits consecutius a casa amb només un punt dels sis possibles. Els de Sergi Berjuan s’han avançat dues vegades en el marcador en un inici mogut, però han acabat cedint el 2-2 definitiu en la represa.

El partit no podia començar més boig. Matheus, en el minut cinc, ha rebut a la frontal i ha obert el marcador amb un gran xut que ha entrat per l’escaire (1-0, 5’). Just després, però, Ndiaye s’ha marcat en pròpia porteria el gol de l’empat quan intentava refusar amb el cap (1-1, 7’). El filial blaugrana, però, ha tornat a avançar-se en el marcador gràcies a una grandíssima jugada individual d’Ilias, que ell mateix ha culminat en el 2-1 (11’). Després ha arribat la calma, però abans del descans Carevic ha hagut d’evitar dues vegades el gol de l’UCAM Múrcia.

En la segona part Zacarías podria haver sentenciat al contraatac, però ha xutat massa alt i poc després Xemi ha marcat l’empat rematant de cap un córner (2-2, 58’). Amb el marcador igualat cap dels dos equips ha tingut ocasions per aconseguir la victòria i només Ilias, al final amb un xut llunyà, ha obligat a intervenir el porter visitant.