1a divisió FEF

S’havia de guanyar

1a divisió FEF. El Costa Brava empata al difícil camp de l’Andorra jugant més d’una hora contra un menys (0-0)

Andorra 0 Costa Brava 0

ANDORRA:Josele; Álex Pastor, Pedraza (Roger Riera, 16’), Diego González, Martí Vilà; Altimira, Marc Aguado, Riverola, Marc Fernández (Eudald Vergés, 59’); Héctor Hevel (Bover, 59’) i Rubén Enri (Carlos Martínez, 59’ (Manu Nieto, 74’)).COSTA BRAVA:Marcos; Dani Pérez, Perone, Manel Royo; Campins, Antonio Romero, Galindo, Sergio Gil (Borja Llarena, 89’), Varela (Álvaro García, 46’); Cala (Ilyas, 56’) i Nuha (Boris, 70’).ÀRBITRE:Etayo Herrera.T.G.:Al local Pedraza, i als visitants Cala i Perone.T.V.:Directa al local Roger Riera (23’).

Empatar al camp de l’Andorra, on, fins ara, només dos equips havien aconseguit puntuar, mai no es podrà considerar un mal resultat. I menys per a un Costa Brava que, després del 0-0 d’ahir, encadena per primera vegada cinc jornades sense perdre –les tres últimes empatant. Però, és clar, els gironins van jugar durant més d’una hora amb superioritat numèrica i això, quan necessites tant els punts per sortir del pou, no es pot escapar. La situació era ideal perquè el Costa Brava guanyés, però, després d’un gran inici, a l’equip li va faltar creure-s’ho i fer un pas endavant.

L’inici de partit dels d’Òscar Álvarez va ser perfecte. Ben ordenats al darrere, van cedir totalment la possessió a un Andorra que, un cop arribava a tres quarts, no sabia què fer i acabava perdent la pilota. El Costa Brava estava còmode i ho aprofitava per sortir al contraatac amb perill, gràcies a uns colossals Nuha i Cala, que va tenir bones ocasions per obrir el marcador. En el 23’, va arribar l’acció clau, quan Nuha arribava sol a l’àrea però Roger Riera el va empènyer just abans d’entrar a l’àrea. Vermella directa sense discussió.

Curiosament, amb superioritat numèrica, al Costa Brava li va costar més generar perill. Varela ho va provar amb un xut des de la frontal, però poca cosa més. I és que els gironins van deixar que l’Andorra encara tingués més possessió i els andorrans van ser prou llestos per no córrer riscos en situacions complicades. Durant tota la segona part, el guió va ser igual, amb un domini de pilota estèril dels locals. Perquè, això sí, el partit defensiu del Costa Brava va ser impecable. Ja en el tram final, va arribar una acceleració dels d’Òscar Álvarez, que van buscar el gol, però les forces ja no donaven per a gaire i les ocasions van ser pràcticament inexistents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)