1a divisió FEF

El Nàstic no troba el gol i empata al camp del Linense (0-0)

Els grana han arribat a rematar tres vegades al pal

El Nàstic tanca la primera volta com el pitjor equip a domicili de la lliga –ha sumat 5 punts en 10 partits sense cap victòria– després d’empatar a zero aquesta tarda al camp del Linense, en un partit en què els de Raül Agné han disposat d’ocasions suficients per desequilibrar el marcador, amb tres pals inclosos, però els ha faltat efectivitat.

En una de les primeres ocasions del partit, en el minut 27’, Nil Jiménez ha topat amb el pal després d’una centrada de Pablo Fernández. Ha estat la demostració que els grana estaven de pega, i és que abans del descans han tingut tres bones ocasions més per obrir el marcador però no ha aconseguit superar el porter local.

En l’inici de la segona part ha arribat el segon xut a la fusta del Nàstic. Pedro del Campo ha provat un xut escorat que ha acabat a la base del pal (50’). El Nàstic ha continuat generant les millors ocasions, tot i que en alguna acció aïllada el Linense també ha generat força perill, i en el minut 86’ ha arribat el tercer pal dels grana amb un xut de Robert Simon que s’ha estavellat a la creueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)