1a divisió FEF

Mitjà hora nefasta condemna el Nàstic contra l’Andorra (0-3)

El Nàstic ha patit una derrota contundent contra l’Andorra (0-3) que l’enfonsa una mica més en la classificació i que fa créixer els dubtes sobre la figura del tècnic Raül Agné, i és que els grana només han guanyat un dels últims onze partits de lliga i estan força més a prop de la zona de descens que no pas del play-off.

El Nàstic s’ha vist condemnat després d’un molt mal inici de partit, i és que en el minut 5 els andorrans ja guanyaven 0-1 després que Marc Fernández transformés un penal comès sobre un Manu Nieto que ha estat un maldecap per la defensa grana. I és que el davanter de l’Andorra ha estat l’encarregat de sentenciar el partit marcant primer el 0-2 aprofitant una errada defensiva (31’) i poc després el 0-3, culminant de cap un contraatac.

Amb la diferència àmplia en el marcador el Nàstic ha despertat i ha començat a generar perill. Abans del descans Pedro Martín ja ha perdonat i en la represa els grana han dominat el partit i generat més ocasions, però no han trobat el gol que els fes somiar amb una difícil remuntada.