Derrota del Figueres (1-0) a Castelldefels

Ha debutat el nou fitxatge Domi Berlanga

El Figueres no ha pogut treure res de la seva visita al feu del Castelldefels d’on n’ha marxat amb una derrota (1-0) per la mínima. Una diana de Manu a la segona part ha decidit l’enfrontament que ha estat molt igualat.

En el primer temps, tots dos equips han tingut ocasions per marcar; Jaime a la recta final ha hagut de fer una bona aturada, en una arribada dels locals, mentre que els figuerencs han creat perill en una falta de Pugi i una centrada de Zaka.

En la represa, en el minut 64, ha arribat el gol de Manu que ha marcat amb un xut ras a la dreta del porter visitant, just després que Zaka tingués un u contra u. No ha pogut doncs, l’equip de Moisés Hurtado puntuar en un partit condicionat les 8 baixes que arrossegava i en què ha debutat el nou fitxatge Domi Berlanga, que s’ha mostrat participatiu en atac.