Champions

Vlahovic és neutralitzat

Champions. L’ariet, per qui la Juve va pagar 80 milions en el mercat d’hivern, irromp al feu del Vila-real amb un gol en 32 segons de joc, que Parejo acaba igualant

Vila-real 1 Juventus 1

VILA-REAL:Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza (Estupiñán, 79’); Chukwueze (Yeremi Pino, 90’), Capoue, Parejo, Moreno (Manu Trigueros, 79’); Lo Celso i Danjuma (Dia, 90’).JUVENTUS:Szczesny; Danilo, De Ligt, Alex Sandro (Bonucci, 46’); Cuadrado, McKennie (Zakaria, 81’), Locatelli (Arthur, 71’), Rabiot, De Sciglio (Pellegrini, 87’); Vlahovic i Morata.GOLS:0-1 (1’) Vlahovic. 1-1 (66’) Parejo.ÀRBITRE:Daniel Siebert.T.G.:al local Rulli; al visitant Rabiot.

Chelsea 2 Lilla 0

CHELSEA:Mendy; Thiago Silva, Rüdiger, Christensen; Azpilicueta, Kovacic (Loftus-Cheek, 51’), Kanté, Marcos Alonso (Sarr, 80’); Ziyech (Saúl, 60’), Havertz i Pulisic (Werner, 80’).LILLA:Jardim; Çelik, Fonte, Botman, Djalo (Gudmundsson, 76’); Renato Sanches (Ben Arfa, 81’), André, Xeka, Onana; Bamba i Jonathan David (Zhegrova, 81’).GOLS:1-0 (8’) Havertz. 2-0 (63’) Pulisic.ÀRBITRE:Gil Manzano.T.G.:als locals Loftus-Cheek; als visitants Ben Arfa.

Dusan Vlahovic va sortir a l’estadi de La Ceràmica com si la cosa no anés per ell. El flamant fitxatge del Juventus, que va pagar 80 milions d’euros a la Fiorentina, s’estrenava als 22 anys en la Champions League, en una anada de vuitens de final, va saltar amb cara serena, i, mastegant un caramel, va escoltar-se l’himne de la màxima competició de clubs, just abans de deixar-hi el seu segell. L’ariet serbi, el paradigma del killer, va marcar en la primera pilota que va tocar. El rellotge marcava 32 segons quan va caçar una passada llarga de Danilo entre Albiol i Pau Torres, va baixar la pilota amb el pit, se la va orientar tot protegint-la i, amb la cama dreta, la seva no hàbil, es va treure un xut creuat ajustat que va avançar els bianconeri. Una posada en escena impactant i espectacular que va marcar l’esdevenir d’un enfrontament que va ser molt igualat i que el Vila-real va aconseguir empatar en la segona part, per deixar una eliminatòria (1-1) ben oberta per a la tornada al Juventus Stadium.

I és que, malgrat el cop rebut només començar, el conjunt groguet no va defallir. Amb la Juve esperant al darrere, ben endreçada, esperant matar en un contraatac amb el mateix Vlahovic, que va ser un maldecap per als centrals groguets, o amb un incisiu Morata, que va actuar escorat a la banda esquerra, als locals els va tocar portar el pes i van tenir bons moments. Lo Celso, que es va trobar amb el pal, i Danjuma, que ho va fer amb el porter Szczesny, van vorejar l’empat, però aquest no va produir-se fins al segon temps via Parejo (65’). El migcampista, aprofitant una greu errada de De Ligt, que va sortir incomprensiblement de zona i va deixar un forat dins l’àrea, va arribar, va recollir una passada de Capoue i va posar les taules definitives.

DEBUT

Vlahovic, de 22 anys, s’estrenava en la màxima competició de clubs

ELIMINATÒRIA

La diana de Parejo deixa tot obert per a la tornada al Juventus Stadium
ANADA 1. PSG - Real Madrid
1-0
2. Sporting - Man. City
0-5
3. Salzburg - Bayern
1-1
4. Inter - Liverpool
0-2
5. Chelsea - Lilla
2-0
6. Vila-real - Juventus
1-1
7. Benfica - Ajax
Avui, 21 h
8. Atlético - Man. United
Avui 23, 21 h
TORNADA
Les dels quatre primers duels (1, 2, 3, 4) es jugaran el 8 i el 9 de març. La tornada dels duels d’aquesta setmana ( 5, 6, 7 i 8) es disputaran el 15 i el 16 de març.

El campió s’ho posa de cara

El Chelsea, el vigent campió de la competició, va encarrilar-se l’eliminatòria contra el Lilla en l’anada amb un resultat força clar (2-0). L’equip dirigit per Thomas Tuchel va jugar les seves armes contra un Lilla que haurà de, pràcticament, vorejar una gesta per remuntar-li l’esmentat avantatge a un equip tan sòlid com el londinenc. Sense Lukaku, ni Jorginho, que a la banqueta no van disputar ni un minut, l’equip blue es va avançar aviat amb un cop de cap de Havertz (8’) a centrada de Ziyech. En la segona part, el Chelsea, absolutament letal al contraatac, va poder córrer en una acció comandada per Kanté, que, després d’una bona conducció, va cedir a Pulisic i aquest va marcar el segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)