Un derbi gironí molt disputat (0-1)

3a divisió FEF El Girona B treu petroli contra un Figueres que ha vist estroncat el seu bon joc amb l’expulsió d’Espuña i el gol de Richmon (0-1)

El Girona B ha aconseguit una victòria treballada a Vilatenim contra un Figueres que ha vist estroncada la seva bona dinàmica al terreny de joc amb l’expulsió d’Espuña quan faltaven trenta minuts per concloure el matx (0-1).

El derbi gironí ha començat amb dos equips sense gaires idees en atac. Els d’Axel Vizuete han dominat l’esfèrica en els primers minuts i això ha portat a la primera ocasió del partit. Sulei ha rematat una centrada per banda dreta que ha sortit per sobre del travesser.

El conjunt de Moisés Hurtado ha plantejat una pressió elevada i això li ha permès disposar més de la pilota a mesura que passaven els minuts. Zaka ha xutat des de la frontal de l’àrea per posar a prova a Lluc Matas. Al minut trenta de partit, l’Unió ha realitat el primer canvi per lesió de Dani Gómez. En el seu lloc ha entrat Jorge Torres.

Als últims minuts de la primera meitat, el filial blanc-i-vermell ha intentat estirar el seu bloc a partir de contraatacs i amb transicions amb els seus davanters, Dawda i Pau Víctor. Per contra, els empordanesos han tornat a generar perill amb un xut de Jorge Torres que ha sortit fregant el pal. El migcampista argentí ha sortit molt activat en els últims minuts d’una part que ha finalitzat amb l’empat a zero inicial.

A la represa, el conjunt local ha entrat amb més intensitat; Pugi ha estat el primer en avisar amb una falta centrada. La continuïtat del bon joc del Figueres només li ha mancat una rematada final. Suaibo i Zaka han generat centrades molt perilloses.

Al minut seixanta-un ha arribat l’expulsió d’Espuña per una dura entrada. Aquesta acció ha despertat al conjunt blanc-i-vermell que ha disposat d’una bona oportunitat a pilota aturada amb un remat de Monjonell. El gol ha arribat al minut vuitanta-un amb una bona centrada per banda dreta de Sergi Benítez que Richmon ha rematat a plaer a l’àrea petita.

Els figuerencs han remat a contracorrent i han intentat aprofitar les esquenes de la defensa visitant. Sense gaire temps a res més, l’àrbitre del partit ha afegit quatre minuts que no han servit als de Moisés Hurtado trobar l’empat. Amb aquesta victòria el Girona B se situa tercer i el Figueres continua immers en posicions de descens.