Champions

L’escuder de Vlahovic

Champions. Després de tenir un peu fora de la Juve en el mercat d’hivern, l’aterratge de l’ariet serbi ha impulsat Morata, que, més escorat a l’esquerra, ha trobat el seu lloc i ha fet 3 gols en els últims dos partits

El mercat d’hivern va ser mogut per a Álvaro Morata. L’interès del Barça pels seus serveis, afegit al rendiment irregular que oferia fins llavors en el Juventus, que al seu torn volia fitxar Dusan Vlahovic, un ariet que li presentaria una competència ferotge i que a priori li arrabassaria el lloc, van dur-lo a plantejar-se la seva marxa. Massimiliano Allegri, però, s’hi va oposar; tampoc els clubs, amb l’Atlético pel mig ja que és el propietari del jugador, es van entendre, i Morata es va quedar a la Juve, juntament amb Vlahovic. 

Tot feia preveure, doncs, que el madrileny seria relegat a un segon pla amb l’aterratge del serbi, procedent de la Fiorentina per 80 milions d’euros, però la realitat ha estat molt diferent. Allegri ha trobat a Morata espai al camp, situant-lo un pèl escorat a la banda esquerra, un rol similar al que anys anterior havia donat a Mario Mandzukic, i el seu rendiment s’ha impulsat. Màxim golejador (8) i màxim assistent (5) de la Juve en la lliga, ha estat titular en sis dels set partits des que Vlahovic és a l’equip, i tots dos estan combinant d’allò més bé. Sumen, en aquest temps, els mateixos gols, tres, en el cas de Morata marcats en els dos últims partits. 

“Morata es troba en un bon moment de forma i és perillós. Ha de fer gols, com Vlahovic”, va indicar ahir el tècnic italià, conscient que són el principal argument per intentar guanyar la lliga en què no fa tant estaven molt despenjats, i també per superar avui (21 h) el Vila-real en la tornada de vuitens de la Champions. Després de l’empat (1-1) a La Ceràmica, els groguets buscaran frenar l’amenaça dels atacants al Juventus Stadium per accedir als quarts per tercer cop en la seva història.

EL PROTAGONISTA

Morata es troba en un bon moment de forma i és perillós. Ha de fer gols, com Vlahovic
Massimiliano Allegri
TÈCNIC DEL JUVENTUS

L’ENFRONTAMENT

Els dos davanters són la principal amenaça per a un Vila-real que busca els quarts per tercer cop
Ajax - BENFICA
0-1 Resultat global: 2-3
M. United - ATLÉTICO
0-1 Resultat global: 1-2
Lilla - Chelsea
avui, 21 h Anada: 2-0 favorable al Chelsea
Juventus - Vila-real
avui, 21 h Anada: empat 1-1
REAL MADRID - PSG
3-1 Resultat global: 3-2
MAN. CITY - Sporting
0-0 Resultat global: 5-0
BAYERN - Salzburg
7-1 Resultat global: 8-2
LIVERPOOL - Inter
0-1 Resultat global: 2-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)