Mundial

Dues seleccions més, a punt per ser mundialistes

Repesca. Els guanyadors del Portugal-Macedònia del Nord i del Polònia-Suècia es classificaran per disputar el pròxim mundial de Qatar

Dues seleccions europees més passaran avui a formar part de la llista de països classificats per disputar el pròxim mundial de Qatar, que es disputarà el desembre d’aquest 2022. Les seleccions de Portugal i Macedònia del Nord per una banda, i les de Polònia i Suècia per l’altra, es veuran les cares en una eliminatòria a partit únic que decidirà el futur proper dels equips. Portugal es va desfer dijous passat de Turquia (3-1) en un partit obert fins al final i en què els turcs van errar un penal en el 85 amb el resultat de 2-1. Macedònia va donar la sorpresa de la repesca superant per la mínima Itàlia, l’actual campiona de l’Eurocopa, que es va quedar amb un pam de nas davant dels seus aficionats congregats a Palerm.

En l’altra eliminatòria, Polònia es va classificar directament després de la desqualificació de Rússia per part de la FIFA i Suècia va vèncer la República Txeca en la pròrroga (1-0). El matx deixarà un duel individual de golejadors insaciables entre Lewandowski i Ibrahimovic.

Gal·les espera en la final el guanyador de l’Escòcia-Ucraïna, que s’haurà de disputar al juny vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)