3a divisió FEF

Tensió per dalt i per baix

Atents. L’Olot podria ser avui campió del grup cinquè si el Manresa perd com a local contra el Peralada i els de la Garrotxa guanyen el Vilassar a municipal. La Unió buscarà, a Vilatenim contra l’Hospitalet, allargar les esperances de permanència

Els representants gironins a la tercera FEF disputen avui la penúltima jornada. En el cas de l’Olot, l’últim partit de la fase regular ja que en la darrera descansa per obligacions del calendari. I és que els de la Garrotxa poden ser campions i aconseguir l’ascens directe si el Manresa perd contra el Peralada (12.30 h) i els de Manix Mandiola fan la feina a casa contra el Vilassar. Que la jornada no sigui unificada amb el que hi ha en joc ha obert molts interrogants entre els aficionats, que en tot cas viuran amb tensió ja des del matí el desenvolupament de la jornada.

Comandats per un exjugador de l’Olot com Hèctor Simón, qui més ha jugat amb la samarreta olotina a segona B, el Peralada, sense res en joc, intentarà treure l’orgull i, de retruc, aigualir la festa a un Manresa que només ha perdut dos partits en tota la lliga i veu com l’ascens a segona FEF és a les seves mans.

També al matí, el Girona B rep el Granollers a Riudarenes (12.30 h). Els vallesans es juguen no baixar a primera catalana mentre que els gironins esgoten les seves opcions, gairebé remotes, d’ascens directe. Els d’Axel Vizuete necessiten que l’Olot no guanyi i que el Manresa tampoc en una de les dues jornades que li queden, a part d’ells fer el sis de sis contra Granollers i Peralada en l’última jornada.

En la lluita pel descens, el Figueres rep l’Hospitalet (16.30 h). La Unió necessita els tres punts per mantenir-se viu, però els riberencs també ja que amb la derrota del Sant Andreu ahir es poden situar a tan sols un punt del play-off si guanyen a Vilatenim. El duel serà duríssim i disputat per les necessitats de tots dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)