1a divisió FEF

El Costa Brava certifica el descens a segona divisió FEF

El Costa Brava ja no té res a fer per evitar el descens a segona divisió FEF. La victòria del Sevilla Atlético contra el Betis B (1-0) condemna l’equip d’Òscar Álvrez, que va encadenar contra l’Alcoià (0-3) el desè partit sense guanyar. Queden encara cinc jornades, però el conjunt gironí ja no té cap possibilitat d’aspirar a la permanència.

El descens matemàtic certifica una temporada pèssima del Costa Brava, que ha traçat una trajectòria dolentíssima. De 33 partits, només n’ha guanyat quatre, amb tretze empats i setze derrotes. Ja va començar malament la temporada, amb la intenció frustrada d’anar-se’n a l’Estartit un cop va ser inviable competir a la nova primera divisió FEF a Llagostera. El clubva reactivar la via Palamós, que ja havia acollit l’equip a segona A. A mitja temporada, i per assegurar la viabilitat econòmica, Oriol Alsina i Isabel Tarragó van pactar la venda del club a l’empresari barceloní Carlos Sánchez, que va aterrar amb la idea de refer la dinàmica de l’equip i va fer una sacsejada en el mercat d’hivern. Amb Alsina allunyat de la banqueta, però continuant a la direcció esportiva, i Òscar Álvarez d’entrenador, els fitxatges no han fet reaccionar el Costa Brava, que ja no té res a fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)