1a divisió FEF

El descens es veia a venir

1a divisió FEF. Els constants contratemps en forma de lesió i la falta de gol li han sortit molt cars, al Costa Brava, que el curs que ve jugarà a 2a FEF

Diumenge el Costa Brava es va convertir oficialment en equip de 2a divisió FEF per la temporada que ve. El conjunt gironí va perdre dissabte al municipal de Palamós contra l’Alcoià (0-3) i la victòria l’endemà del Sevilla Atlético contra el Betis B (1-0) va certificar matemàticament el descens. Un descens dolorós, perquè arriba a cinc jornades del final i posa fi al somni dels blau-i-vermells en la nova 1a divisió FEF. “La situació en la classificació era difícil des de fa temps i esportivament és decebedor, perquè no hem aconseguit l’objectiu. Sabíem que seria molt difícil salvar la categoria des d’abans de començar, però aquest club està acostumat a aconseguir grans coses. Aquesta vegada no ha pogut ser”, comenta el director esportiu, Oriol Alsina, que va dirigir l’equip les primeres jornades, fins a l’arribada dels nous propietaris.

Més que el fet de perdre la categoria, el que més dol és que des de ben aviat les posicions de permanència s’allunyessin molt i que no s’hagi pogut mantenir viva l’esperança fins al final. I això que en el mercat d’hivern l’equip va viure una sacsejada important amb entrades i sortides de jugadors després de l’arribada dels nous propietaris. “Esperàvem millorar amb els reforços, però no ha pogut ser. Hem tingut un excés de mala sort, perquè tenim jugadors que havien de ser importants i que han pogut jugar molt poc, com és el cas d’Álex López. La plantilla estava compensada i amb nivell, però hem tingut moltes lesions i cada setmana la llista de baixes era molt llarga. Ens ha sortit tot malament, aquest any”, valora Alsina.

Un dels aspectes que més han condicionat la temporada del Costa Brava, tant en la primera volta com després dels reforços en el mercat d’hivern, ha estat la falta de gol. I és que els gironins de moment només han estat capaços de marcar 17 gols en els 33 partits de lliga disputats fins ara i són amb diferència, juntament amb el Betis B, l’equip menys golejador de la categoria. “Ens ha faltat estar més encertats. Som l’equip que més empats ha fet en tota la lliga i el que ens ha faltat és que la línia tan fina entre guanyar o perdre ens anés a favor. Ens ha faltat més en l’aspecte ofensiu. Si haguéssim tingut un davanter que fes vuit o nou gols més hauríem pogut guanyar més partits en aquests marcadors ajustats”, diu el d’Arenys.

LA VALORACIÓ

Sabíem que era molt difícil, però esportivament és decebedor perquè no hem aconseguit l’objectiu que ens havíem marcat
Hem tingut un excés de mala sort amb les lesions i ens ha faltat estar més encertats en el gol
Oriol Alsina
director esportiu del costa brava

El camp del curs que ve, per definir

Entre les coses més importants que haurà de fer el Costa Brava per preparar la temporada que ve a la 2a divisió FEF hi ha decidir on jugarà els partits com a local. L’acord a què es va arribar amb l’Ajuntament de Palamós per jugar aquesta temporada al municipal era només d’una temporada, ja que es va signar a última hora després de l’intent fallit de traslladar-se a l’Estartit i de la impossibilitat de trobar un altre camp que complís els requisits de la categoria, que ara amb el descens a 2a divisió FEF no són tan importants. Això obre el ventall d’opcions i el club podria tornar a Llagostera –tot i que sembla complicat–, continuar a Palamós o buscar una nova casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)