Més futbol

La UEFA amplia les sancions a Rússia i els seus equips

La UEFA ha emès un comunicat aquesta tarda en què amplia les sancions que ja havia imposat als equips russos i a les seleccions del país dirigit per Vladimir Putin arran de la guerra iniciada contra Ucraïna. La principal decisió és que els equips russos masculins i femenins no competiran en cap de les competicions organitzades per la UEFA la temporada que ve. A més, també ha confirmat que la selecció femenina no disputarà l’Eurocopa prevista pel mes de juliol i el seu lloc l’ocuparà Portugal, que va ser a qui va eliminar en el play-off de classificació. De la mateixa manera, totes les seleccions absolutes i en categories inferiors queden excloses de les fases de classificació europees i mundials que hi ha en marxa i els seus resultats aconseguits fins ara seran considerats nuls.

Per últim, la UEFA també ha anunciat que no permet a Rússia acollir l’Eurocopa de les edicions 2028 i 2032 tal i com havia demanat, així que l’elecció de la seu de la competició es faà només entre les altres dues candidatures presentades per cada edició –Turquia i una candidatura conjunta entre el Regne Unit i Irlanda pel 2028 i Turquia i Itàlia pel 2032–.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)