Champions

Guardiola: “No puc agafar res del 0-4 del Barça”

El Madrid i el Manchester City es veuran les cares demà al Santiago Bernabéu, amb l’accés a la final de la Champions en joc, amb avantatge mínim per als anglesos després del 4-3 de l’anada. N’ha parlat Pep Guardiola, que ha negat que el 0-4 amb què el Barça es va imposar al Bernabéu li serveixi de referència: “Només he pogut veure els millors moments. No he vist el partit complet amb detall. Sé que Ancelotti va fer alguna cosa tàcticament que no faria, i per tant no crec que pugui treure res d’aquell partit que ens ajudi demà”. I ha afegit, interrogat per si n’ha parlat amb Xavi: “Tenim una bona relació, però ell té jugadors que jo no tinc, i a l’inrevés.”

El de Santpedor preveu un partit amb diverses fases: “Hi haurà moments de control, moments de transicions. No seran 90 minuts igugals. De l’anada, en vam sortir contents. Hauríem pogut aconseguir un resultat millor, però també pitjor. En qualsevol cas, sabíem que això es decidiria en els dos partits. Per eliminar el Madrid, s’ha de fer bé en l’anada i en la tornada.” L’exentrenador del Barça ha elogiat també Carlo Ancelotti: “”Ha estat a tot arreu, en molts països, amb equips fantàstics. Sempre ha fet un futbol molt bo i, a més, és una persona excepcional, tranquil i que sempre controla les emocions”. Guardiola ha apuntat que Stones serà baixa i que Walker podria tornar a l’equip.

Insistència amb el passadís

L'Esportiu

A la roda de premsa, Pep Guardiola ha hagut de contestar dues vegades si el Manchester City faria el passadís d’honor al Madrid pel títol de lliga. “Això és la Champions. Això és cosa de la UEFA”, ha assegurat el tècnic. “Entenc que em preguntin per la lliga. El Madrid és campió, i nosaltres, a través del portaveu del club, que soc jo, el felicitem. Però és que això és la Champions League.”, ha reiterat el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)