Champions

El Vila-real cau amb honor contra el Liverpool, un colós

Champions. El conjunt groguet protagonitza una primera part espectacular, es posa 2-0 i envia l’eliminatòria al descans igualada, però acaba sucumbint a mans d’un equipàs ‘red’ que es refà i remunta

Vila-real 2 Liverpool 3

VILA-REAL:Rulli, Foyth, Albiol (Trigueros, 79’), Pau Torres, Estupiñán (Aurier, 79’), Parejo, Coquelin (Pedraza, 68’), Capoue, Lo Celso, Gerard Moreno (Chukwueze, 68’) i Dia (Alcácer, 79’).LIVERPOOL:Alisson, Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson (Tsimikas, 80’), Fabinho (Milner, 84’), Keita (Henderson, 78’), Thiago (Jones, 79’), Jota (Luís Díaz, 46’), Salah i Mané.GOLS:1-0 (3’) Dia. 2-0 (41’) Coquelin. 2-1 (62’) Fabinho. 2-2 (67’) Luis Díaz. 2-3 (74’) Mané.ÀRBITRE:Danny Makkelie.T.G.:Als locals Foyth, Pau Torres i Lo Celso; al visitant Alexander-Arnold.T.V.:Doble amonestació al local Capoué (85’).RESULTAT GLOBAL:2-5 favorable al Liverpool.

No va ser suficient, però la primera part que va protagonitzar ahir el Vila-real ja queda per a la posteritat. L’equip d’Unai Emery va agafar el Liverpool, probablement el millor equip d’Europa, que l’havia esclafat en l’anada a Anfield (2-0), se’l va mirar als ulls i li va pagar amb la mateixa moneda. El submarí groc, en un estadi de La Cerámica entregat, va dominar, va pressionar alt i intensament, va sotmetre el conjunt anglès, totalment desnaturalitzat, i li va clavar dos gols que van enviar l’eliminatòria igualada al descans. Un espectacle i una festa grogueta que el quadre red, un colós, va encarregar-se d’acabar després de passar pels vestidors amb tres dianes (2-3) en el segon temps que ja el situen a París, a la final de la Champions League.

Espera ara rival, que sortirà del partit entre Madrid i Manchester City, després d’una nit en què es van veure contra les cordes amb les dianes en el primer temps de Dia (3’) i Coquelin (41’), totes dues amb assistència de Capoue. L’entrada de Luís Díaz en la segona part, seguida d’una millora col·lectiva d’un grup que va fer un pas endavant, van entonar els de Merseyside, que van agafar les regnes del matx, es van reconèixer i van començar a generar situacions de perill. Rulli no va estar fi: va fallar en el primer i el tercer gols, i el Liverpool, via Fabinho (62’), Luís Díaz (67’) i Mané (74’), va capgirar el partit i va segellar la classificació.

LA DADA

3
finals de Champions.
Són a les que ha accedit el Liverpool amb Klopp. El tècnic alemany va aterrar al club ‘red’ a finals del 2015.

LA FINAL DE PARÍS

L’equip de Jürgen Klopp espera rival, que sortirà del Real Madrid- Manchester City d’aquesta nit