Can Rosés és territori gironí

‘Play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF. El Girona B supera el San Cristóbal (0-1) i jugarà la final contra l’Olot

San Cristóbal 0 Girona B 1

SAN CRISTÓBAL:Segura; Óscar Sierra, Ricki, Max Llovera, Domingo; Carrasco, Tino Mendoza (Ashot, 83’), Mario Cantí; Abde, David Toro (Aarón, 64’) i Àlex Poves (Tom, 64’).GIRONA B:Lluc Matas; Sergi Benítez (Oriol Comas, 91’), Monjonell, Biel Farrés, Sulei; Àlex Sala, Mate (Marc Fuentes, 80’); Adri Gené (Gabri, 72’), Pau Víctor, Ureña (Arnau Farnós, 91’); i Richmon (Dawda, 72’).GOLS:0-1 (45’) Adri Gené.ÀRBITRE:Pujol Prat.T.G.:A Tino Mendoza, Óscar Sierra i Ricki, del San Cristóbal, i a Adri Gené, Àlex Sala, Pau Víctor i Lluc Matas, del Girona B.PÚBLIC:Un miler d’espectadors a Can Rosés (Rubí), amb majoria aclaparadora d’aficionats del San Cristóbal.

El Girona B va superar el San Cristóbal en la segona semifinal i se les haurà en la final de la fase catalana contra l’Olot. Un gol d’Adri Gené just abans del descans va ser el que va desequilibrar el marcador, però, per joc i ocasions, el filial gironí podria haver aconseguit una victòria més plàcida. Al davant, però, es va trobar un San Cristóbal que no va abaixar els braços i que, en el temps afegit, va tenir ocasions clares per empatar.

La primera part la va dominar el Girona B. Tot i no jugar amb un ritme gaire alt, els gironins van fer valer el seu talent. Es podrien haver avançat aviat des del punt de penal, en el minut 22, però Segura va fer una gran aturada al xut de Pau Víctor. El porter no va poder fer res en el 0-1, en el minut 45, quan Adri Gené va caçar una pilota morta després d’una jugada de Pau Víctor i va marcar el gol que donaria la victòria amb un xut ajustat al pal.

Després de la represa, el domini del Girona B, amb Ureña fent molt mal entre línies, encara va ser més clar i els gironins podrien haver sentenciat, però no ho van fer. Per això, a poc a poc, el San Cristóbal, que en cap moment va perdre l’ordre defensiu, va creure en les seves possibilitats i va acabar generant tres ocasions molt clares en els minuts finals, però el porter del Girona B, Lluc Matas, va estar providencial.