1a divisió

L’Atlético supera el Madrid i posa un peu a la Champions

1a divisió. El conjunt matalasser s’emporta el derbi madrileny gràcies a una solitària diana de Carrasco des del punt de penal. Els de Simeone ja tenen cinc punts de marge respecte al cinquè

Atlético 1 Madrid 0

ATLÉTICO:Oblak, Vrsaljko, Savis, Giménez, Reinildo (Felipe, 73’), Koke, Kondogbia, Llorente, Carrasco (Lodi, 94’), Correa (Griezmann, 46’) i Cunha (De Paul, 88’).MADRID:Lunin, Lucas Vázquez, Militao (Mendy, 68’), Vallejo, Nacho, Casemiro (Valverde, 61’), Camavinga, Kroos (Modric, 68’), Asensio, Rodrygo i Jovic (Vinicius, 61’).GOLS:1-0 (39’) Carrasco, de penal.ÀRBITRE:Soto Grado (comitè Castella i Lleó).T.G.:A Jovic, Lucas Vázquez, Llorente, Vallejo, Savic, Nacho.T.V.:Cap.

L’Atlético va superar per la mínima el Madrid en el derbi madrileny que es va disputar al Wanda Metropolitano (1-0). Un gol de Yannick Carrasco des del punt de penal va donar als matalassers tres punts d’or que els asseguren gairebé la seva participació en la propera Champions League. Els de Simeone tenen ja cinc punts de marge respecte al Betis, el cinquè en la taula, quan només en falten nou per disputar-se. Per a l’equip blanc, ple de rotacions en l’onze, la derrota va ser indolora ja amb el títol de lliga al sarró.

La primera part va ser igualada, però els blanc-i-vermells van generar més sensació de perill. A través de Correa i Carrasco, els de Simeone posaven setge a la porteria defensada per Lunin, fins que Carrasco va aprofitar una pena màxima de Vallejo a Cunha que el VAR havia instat el col·legiat a assenyalar.

En el segon acte, el partit es va trencar i els dos equips van embogir per atacar-se. Tot i gaudir d’ocasions per empatar, va tornar a ser l’Atlético el conjunt que va gaudir de les més clares a les botes de Griezmann, Cunha i també Carrasco, que va enviar una pilota a la base del pal quan ho tenia tot de cara per signar la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)