Premier

El Liverpool guanya la FA Cup en la tanda de penals

FA Cup. El conjunt ‘red’ repeteix la història de la final de la Carabao Cup superant el Chelsea des dels onze metres després del 0-0 durant els 120 minuts

El Liverpool ha guanyat el seu segon títol de la temporada, la FA Cup, després de superar el Chelsea en la tanda de penals, repetint la història que es va viure en la final de la Carabao Cup. Alisson ha estat el gran protagonista aturant el llençament de Mason Mount i Tsimikas ha marcat el gol definitiu, després que Sadio Mané desaprofités el primer penal decisiu i afegís emoció a la tanda, que ha durat 14 llençaments. Durant els 120 minuts el Liverpool havia fet més mèrits per endur-se el títol, tot i que el Chelsea també ha tingut molt bons minuts, sobretot en l’inici de la segona part.

Pensant en la final de la Champions, d’aquí dues setmanes, la pitjor notícia pel Liverpool han estat els problemes físics que han tingut Salah i Van Dijk. L’extrem egipci ha estat substituït en la primera part, mentre que el central neerlandès no ha pogut jugar la pròrroga