2a divisió FEF

Espanyol B-Arenas Club i Sestao-Lleida en el ‘play-off’ d’ascens

‘Play-off’ d’ascens a 1a divisió FEF. Els dos catalans han quedat emparellats amb conjunts bascos en la primera eliminatòria de la promoció d’ascens

L’Espanyol B, que ja havia assegurat la classificació pel play-off d’ascens des de fa setmanes, i el Lleida Esportiu, que va segellar la seva presència ahir amb la victòria contra el Numància, han conegut aquest migdia els seus rivals en la semifinal del play-off d’ascens a 1a divisió FEF, que es disputarà entre el 21 i 22 de maig a la província d’Alacant en horaris i estadis per determinar segons la demanda d’entrades de cada partit.

Els dos catalans s’enfrontaran a conjunts bascos que estaven al grup 2 de 2a divisió FEF. L’Espanyol B s’enfrontarà al cinquè classificat, l’Arenas Club de Getxo, mentre que el Lleida Esportiu se les haurà amb el segon classificat, el Sestao River. En les dues eliminatòries, en cas d’empat després de la pròrroga, accedirà a la final el club millor classificat en la lliga regular, cosa que afavoreix l’Espanyol B i perjudica el Lleida. En cas d’aconseguir la classificació, l’Espanyol B i el Lleida jugaran la final per l’ascens la setmana següent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)