3a divisió FEF

L’Olot es jugarà l’ascens contra el Tenerife B

‘Play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF. En la repetició del sorteig el conjunt olotí i el tinerfeny es tornen a creuar. La final es jugarà diumenge a les 12h a Las Rozas i a l’Olot li val l’empat després de la pròrroga

Després de superar el Girona B en la final de la fase catalana del play-off d’ascens a 2a divisió FEF l’Olot se les haurà amb un altre filial en el partit decisiu per pujar de categoria. Serà el Tenerife B, després de viure una situació rocambolesca. I és que en un primer sorteig invàlid al conjunt olotí ja li havia tocat el filial tinerfeny, equip que no estava ubicat en la copa que li tocava com a tercer classificat i que ha motivat la repetició del sorteig. En la repetició, però, el sorteig ha tornat a creuar els camins de l’Olot i el Tenerife B. L’únic que ha canviat respecte el primer sorteig és l’hora i l’escenari, i és que la final es disputarà el diumenge 22 de maig a les 12h a la Ciudad del Futbol de Las Rozas.

L’Olot tindrà avantatge en la final, i és que com a segon classificat si s’arriba en empat després de la pròrroga aconseguirà automàticament l’ascens, i és que el Tenerife B va acabar tercer del seu grup. Cal recordar que l’últim ascens de l’Olot, a l’antiga 2a divisió B, ja va ser contra un filial, l’Sporting B, en l’eliminatòria de campions de tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)