3a divisió FEF

L’Olot, de filial en filial

‘Play-off’ d’ascens a 2a FEF. Després de superar el Girona B en la final catalana, els olotins se les hauran amb el Tenerife B a Las Rozas en l’últim esglaó per mirar de pujar de categoria

L’Olot jugarà el tercer i últim cara o creu en la lluita per pujar a segona FEF. El rival dels de la Garrotxa serà el Tenerife B, diumenge a les 12 h a les instal·lacions que té la FEF a Las Rozas, un altre filial en el camí dels olotins, que en la final catalana ja van superar el Girona B després d’empatar a un gol a la fi dels 90 minuts i els 30 extres de la pròrroga, i fer valer la seva millor posició en la taula.

L’equip dirigit per Manix Mandiola haurà de fer front a l’energia d’uns futbolistes joves amb ganes de menjar-se el món i demostrar la seva vàlua. I és que alguns dels integrants del filial del Tenerife han estat en dinàmica del primer equip durant el curs i, fins i tot, han pogut disputar algun minut a segona A, com és el cas de David Rodríguez, Thierno o Ethyan. Altres com Jeremy Socorro, Teto o Dylan han gaudit d’alguna convocatòria recentment. El segon equip del Tenerife està dirigit per Leandro Cabrera Mazinho, un tècnic de 42 anys que encadena diversos cursos entrenant equips del grup 12 de tercera, en el qual competeix el Tenerife B.

El perfil del filial

L’Olot sap què es trobarà a Las Rozas davant d’un filial amb un perfil molt marcat i semblant al Girona B. La qualitat individual dels seus futbolistes i el poder ofensiu d’aquests segur que exigiran el màxim als de Mandiola. El Tenerife B ha estat el màxim golejador del seu grup i fins a l’última jornada de lliga va estar lluitant amb l’Atlético Paso per l’ascens directe ja que Las Palmas C no tenia possibilitats de pujar per culpa del descens de Las Palmas Atlético a tercera FEF, que va fer que els canaris ni tan sols poguessin disputar la promoció territorial. I és que aquesta posició final del Tenerife B va induir a error la mateixa FEF, que va posar la bola dels de Tenerife en el bombo dels segons classificats, cosa que va comportar que s’hagués de repetir el sorteig. L’únic partit que es va mantenir intacte tot i el nou sorteig va ser l’emparellament entre l’Olot i el Tenerife B, que, això sí, va passar de jugar-se a les 19.30 de diumenge a les 12 h, amb una previsió infernal de més de 30 graus, però amb més comoditat per als aficionats volcànics a l’hora d’acompanyar l’equip i no haver de tornar a altes hores de la nit. “Ens esperem un equip amb joves talents i amb molta il·lusió per pujar. No volia un filial perquè són molt imprevisibles i difícils de batre si tenen el dia. Això ens obligarà a mostrar la nostra millor versió per aconseguir l’anhelat ascens”, diu Sergi Raset, el director esportiu de l’Olot, amb peus de plom a l’hora de valorar el rival. Els olotins pujaran si guanyen o empaten a la fi dels 90 minuts o dels 30 de la pròrroga.

LA POLÈMICA

La FEF va haver de repetir el sorteig perquè va posar la bola del Tenerife B amb els segons i va quedar tercer

EL TENERIFE B

El filial illenc va lluitar fins a l’última jornada amb l’Atlético Paso per pujar de manera directa

LES REACCIONS

Esperem un equip de joves talents amb il·lusió per pujar i haurem de mostrar la millor versió
Sergi Raset
director esportiu de l’Olot

EL RIVAL DE L’OLOT

Tenerife B
Classificació:
3r (grup 12)
Punts:
57, amb 10 de marge respecte al sisè
Balanç:
17 victòries, 6 empats i 9 derrotes
Balanç golejador:
49 gols a favor i 31 gols en contra
Màxims golejadors:
Teto (7), Aythami (6), Abdoulie (5)

TOTES LES ELIMINATÒRIES

La final del ‘play-off’ d’ascens
Utrera-Tordesillas Manacor-Alcorcón B Utebo-Almeria B Alfaro-Lealtad Ourense-Llerenense Olot-Tenerife B Beasain-Txantrea Atl. Saguntino-Escobedo Quintanar del Rey-Cartagena B

Doble duel català i basc per pujar a 1a FEF

Les semifinals del play-off d’ascens a primera divisió FEF van deixar un doble enfrontament entre els dos equips catalans i bascos. L’Espanyol B, segon del grup tercer, jugarà contra l’Arenas Club de Getxo, cinquè al grup segon, mentre que el Lleida Esportiu, cinquè en el grup en què competeixen els equips catalans, se les haurà amb el Sestao River, segon al seu respectiu grup, que fins a l’últim sospir va tenir possibilitats d’obtenir l’ascens directe. En el play-out per evitar el descens, el Cerdanyola jugarà contra la Segoviana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)