3a divisió FEF

Una final per recuperar el lloc

‘Play-off’ d’ascens a 2a FEF. L’Olot s’enfronta al Tenerife B en l’últim assalt en la lluita per pujar de categoria. Els garrotxins en fan prou amb un empat a la fi d’uns hipotètics 120 minuts

Un partit a cara o creu, tot i que l’Olot té la possibilitat d’ascendir a segona divisió FEF si la moneda queda dreta, sense caure a cap dels dos costats. El conjunt de la Garrotxa s’enfronta en la final estatal al Tenerife B (12 h, a la ciutat del futbol de la FEF a Las Rozas), l’últim esglaó en la lluita per l’ascens amb la tranquil·litat, si és que això es possible en un partit d’aquestes característiques, de saber que l’empat al final dels noranta minuts i els posteriors trenta de la pròrroga, també els permet ascendir i recuperar un dels dos nivells que va perdre la campanya passada amb el descens de segona B i la posterior reestructuració de categories al futbol estatal.

Després de superar un play-off català d’allò més dur, primer contra el Sant Andreu (1-0) i després contra el Girona B (1-1), els de Manix Mandiola se les hauran contra un altre filial, el del Tenerife. Els tinerfenys, carregats d’energia i qualitat individual, com la majoria de filials d’equips consolidats en el futbol professional, presentaran batalla als de la Garrotxa, molt més conscients del matx que afronten i amb molta més experiència a les cames tant a la banqueta com al terreny de joc: “Arribats fins aquí se suposa que estem en òptimes condicions. A més, després d’haver superat dues eliminatòries de moral estem bé i reforçats amb la ratxa en general que portem”, comenta del conjunt olotí el tècnic d’Eibar, que hi afegeix: “Amb l’experiència ho relativitzes tot. La il·lusió està per damunt del cansament, del rival i de la calor que pugui fer. En qualsevol faceta en la vida l’experiència és un grau, detecto ganes de jugar i d’aconseguir l’objectiu principal.”

La millor classificació de l’Olot en el seu respectiu grup, segon amb 61 punts, és la raó que atorga als volcànics l’opció d’empatar el matx i lligar l’objectiu. El Tenerife B va quedar tercer al grup dotzè amb 57 punts: “No són un equip igual que el Girona B però el perfil de futbolistes sí que és el mateix. Són jugadors joves, que s’atreveixen a fer coses i per a ells és un aparador haver arribat aquí. El que tinc clar és que si vas a empatar perds i haurem de marcar un o dos gols segur”, diu Mandiola, que té la baixa ja coneguda del capità, Blázquez, que es recupera d’una lesió. Arranz, que va ser dubte contra el Girona B, està recuperat del cop al turmell.

18 Partits guanyats 17

7 Partits empatats 6

7 Partits perduts 9

53 Gols a favor 49

32 Gols en contra 31

LA PRÈVIA

Estem en òptimes condicions, després d’haver superat dues eliminatòries de moral estem bé i reforçats amb la ratxa que portem
No és un rival com el Girona B, però sí que presenta un perfil de jugadors molt joves i atrevits
Manix Mandiola
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)