Més futbol

Mbappé, nou enemic públic del madridisme

Futbol. El davanter francès torna a deixar amb un pam de nas Florentino Pérez i el Real Madrid i renova el contracte amb el PSG

Kylian Mbappé ha decidit, contra tot pronòstic, renovar el contracte amb el PSG, en una decisió que ha impactat tot el món del futbol. El Madrid i Florentino Pérez s’enduen una altra garrotada, perquè tenien coll avall l’arribada del futbolista des de feia mesos. Era la gran operació que preparava el club, que havia demorat l’arribada d’altres futbolistes de renom per endur-se l’estrella francesa. Finalment, però, el gir de guió ha estat radical, perquè Mbappé ha renovat el contracte amb el PSG fins al juny del 2025. La incertesa ja havia anat creixent els últims dies, a partir d’uns comentaris de la mare del futbolista que obrien la porta a la continuïtat a París.

La frustració per la negativa de Mbappé, que ja va deixar plantat el Madrid el 2018 arriba després d’haver perdut la possibilitat d’incorporar un altre referent, Haaland, lligat pel Manchester City.

Tebas ho denunciarà

Tampoc ha agradat el desenllaç al president de LaLiga, Javier Tebas, que assegura que denunciarà el PSG a la UEFA “per defensar l’ecosistema econòmic del futbol europeu”. “El que farà el PSG renovant Mbappé amb grans quantitats de diners després de donar pèrdues per 700 milions en les últimes temporades i tenir més de 600 milions de massa salarial, és un insult al futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)