Territorial

Derrota en el comiat

Div. d’honor juvenil. El Girona acaba la lliga amb una ensopegada contra un Mallorca que capgira un 1-0 inicial en una bona segona part

Girona 1 Mallorca 2

GIRONA:Joel, Congost (Joel Gómez, 85’), Comas, Oltra, Garriga, Pablo, Iker García (Musta, 66’), Vázquez, Solans, Unai i Farnós (Saavedra, 77’).MALLORCA:Quevedo, Campins, Haro (Susarte, 57’), Moya, Barber (Quetglas, 66’), Torregrossa (Conejero, 46’), Lázaro, Vila (Bruno, 46’), Mascaró, Montiel i Plomer (Gabri, 57’).GOLS:1-0 (1’) Unai. 1-1 (64’) Susarte. 1-2 (87’) Mascaró, de penal.ÀRBITRE:Joan Cobos.T.G.:Solans, del Girona.

El Girona va tancar la lliga amb una derrota contra el Mallorca tot i avançar-se amb un gol matiner d’Unai, que va aprofitar una jugada plena d’imprecisions a l’àrea rival per fer l’1-0 tot just en el minut 1. Els d’Àlex Marsal van dominar en els primers compassos i Vázquez va disposar d’una gran ocasió per fer el segon i encarrilar el triomf (16’) però abans del descans el Mallorca ja va avisar amb un xut creuat que va obligar Joel a treballar (33’).

En la segona part, els canvis van reactivar els balears, que van passar a dominar i a apropar-se amb més regularitat. En el 64’ Susarte va aprofitar diversos rebots després d’un córner per empatar, els locals Garriga (al pal) i Solans (sol com un mussol) van estar a punt de fer el 2-1, però al final van ser els visitants qui van establir de penal l’1-2 definitiu ja a les acaballes (87’).