1a divisió FEF

Empat in extremis del Costa Brava contra el San Fernando (1-1)

El Costa Brava, ja descendit fa setmanes, ha aconseguit empatar l’últim partit de la temporada a Palamós. El San Fernando s’havia avançat en el marcador amb un gol de Biabiny a la mitja hora de joc. Però els visitants s’han quedat amb un home menys en els últims minuts, i els d’Óscar Álvarez ho han sabut aprofitar per empatar el matx amb la diana d’Álvaro.

La primera part ha estat de domini altern. El San Fernando és el que ha sortit més fort, arribant amb més perill i tenint les ocasions més clares en els primers instants. En el minut 10 Biabiany podria haver avançat als visitants amb un xut potent des de dins l’àrea que s’ha estavellat al travesser. Aquest avís ha despertat el Costa Brava, que a partir d’aquest moment ha començat a apretar i ha intentar tancar l’equip de Nacho Castro en la seva àrea. En els 20 minuts han tingut dues claríssimes. Primer, Varela, des del balcó de l’àrea, s’ha tret un xut que el porter visitant ha enviat a córner. En la següent jugada, el protagonista ha estat Forlín. Un xut a boca de canó l’ha hagut de treure sobre la línia de gol el defensa Sergio Ayala. En els últims quinze minuts del primer temps s’ha vist un joc amb moltes més imprecisions i les ocasions més clares s’han esfumat. Tot i això, Ilyas l’ha tingut (31’) amb una rematada que Rafa Páez ha tret de manera providencial amb la cama esquerra. En els últims minuts no hi ha hagut més història, i s’ha arribat al descans amb el marcador inicial.

En el començament de la represa s’ha vist un duel travat, sense grans arribades per part dels dos conjunts. Tot i això, els homes d’Óscar Álvarez, sense res a jugar-se, no han parat d’insistir i buscar el gol que els avances en l’electrònic. Quan semblava que aquesta diana estava a prop, ha arribat el gerro d’aigua freda pels locals. El San Fernando s’ha avançat en el marcador amb un gol de Biabiany en el 59’. Amb el marcador a favor, els de Nacho Castro s’han trobat més còmodes sobre el terreny de joc i en el 69’ Ayala podria haver sentenciat amb una rematada de cap a la sortida d’un córner. Poc després, el San Fernando s’ha quedat amb un home menys per doble groga de Saúl González. Els locals han aprofitat aquesta superioritat numèrica per assetjar constantment la porteria defensada per Perales. En el minut 85 els locals han trobat el premi. Álvaro amb un xut des de dins l’àrea no ha perdonat i ha enviat la pilota al fons de la xarxa per situar el definitiu empat a 1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)