Més futbol

Talavera impugna el triomf de Soteras al TCE

Un dels candidats a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Àlex Talavera, ha impugnat el triomf de Joan Soteras davant d’el Tribunal Català de l’Esport (TCE). Soteras va assistir a la llotja del Catalunya-Jamaica després de prendre possessió del càrrec.

Talavera va presentar ahir el recurs (l’últim dia per fer-ho) i dona per fet que s’anul·larà la votació perquè hi ha casos documentats de corrupció. En la documentació lliurada al tribunal es posa de manifest les irregularitats detectades per la candidatura, que es va quedar a només 26 vots del president.

Entre les sospites dhi figura el permís de vot als vicepresidents dels clubs sense que s’acredités la impossibilitat dels presidents per assistir i la modificació del cens inicial que va fer la federació dos dies abans d ela votació.

En la documentació presentada al TCE l es documenten casos irregulars de clubs que haurien votat de forma irregular a les delegacions de Girona, Tortosa, Tarragona, Lleida, Barcelona, Manresa i Vallès Oriental.

La candidatura dona per fet, a més, que hi ha més casos que no han estat documentats perquè en té constància de paraula però no té la prova física i manté que en el moment que s’accedeixin a les actes notarials segur que apareixeran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)