1a divisió FEF

El Nàstic és de ‘play-off’

1a divisió FEF. El conjunt grana fa la feina i guanya al Collao gràcies a una diana solitària de Pablo (28’). Els d’Agné jugaran contra el Racing Ferrol

Alcoià 0 Nàstic 1

ALCOIÀ:Stopajnik, Castellano (Toni Abad, 71’), Raúl, Primi, Carbonell (Revert, 55’), Juanan (Ángel López, 48’), Fran Miranda, Escudero, Imanol García (Vega, 71’), Juli (Antón, 55’) i Gabarre.NÀSTIC:Manu García, Pol Domingo (Elías Pérez, 81’), Aythami, Quintanilla, Bonilla (Nil Jiménez, 46’), Ribelles, Pedro del Campo, Joan Oriol, Robert Simón (Fran Carbia, 69’), Édgar (Albarrán, 81’) i Pablo Fernández (Dani Romera, 62’).GOLS:0-1 (28’) Pablo Fernández.ÀRBITRE:Alberola Rojas.T.G.:Bonilla, Abad i Revert.T.V.:cap.

El Nàstic va fer la feina. I la va fer de manera pragmàtica i sense patiments innecessaris. Una centrada de Robert Simón des de la dreta va ser perfectament aprofitada per Pablo Fernández, que amb el cap arribant des del segon pal va superar el porter local i va fer l’única diana del matx (28’). Amb avantatge en el marcador, els grana van controlar l’enfrontament com van voler i van mantenir allunyat de la seva àrea un Alcoià que ja no s’hi jugava res.

En la resta de l’enfrontament, tot i el mínim avantatge, el triomf no va perillar i els de Raül Agné, com a quarts classificats del grup 2, jugaran la promoció contra el Racing Ferrol, el tercer del grup 1. El duel entre tots dos es disputarà a Galícia diumenge a Riazor, Balaídos o A Malata, encara per determinar, en una semifinal a partit únic. El vencedor jugarà contra el guanyador del matx entre el Vila-real B i el Logroñés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)