2a divisió A

Míchel: “Els últims sis minuts han estat els més llargs de la temporada”

L’entrenador del Girona, Míchel, que ha classificat l’equip per a la promoció d’ascens amb un empat a Burgos (0-0) ha admès que ha acabat patint: “Al final no sabia cap dels altres marcadors i els sis minuts de descompte han estat els més llargs de la temporada.” El tècnic tenia molt clar quin era l’objectiu de l’equip al Plantío: “Sobretot mantenir la porteria a zero, amb un punt ens classificàvem i la idea era controlar el joc. A la primera part ho hem fet i al final potser hem anat més enrere pensant amb tot el que hi havia en joc.”

L’entrenador no creu que es pugui qualificar la temporada encara d’un èxit: “És una bona temporada però som el Girona i volem jugar a 1a. Cal rematar-la amb l’ascens.” Míchel també ha parlat del rival en la promoció, l’Eibar, que ha perdut l’ascens directe en els minuts finals: “És equipàs construït amb un pressupost altíssim i que ja ens ha guanyat els dos partits a la lliga. D’entrada necessitem a la nostra gent dijous per generar un ambient espectacular.” El tècnic ha insistit en què és un partit de 180 minuts i que malgrat que per noms els bascos són els favorits l’eliminatòria la veu al 50 per cent. “No ens valdrà només en fer un bon partit a casa. Analitzarem tot el que vam fer en els partits de la lliga i buscarem les millors solucions contra ells.”

Míchel admet que en els últims partits a fora l’equip ho ha passat malament però creu que avui ha fet el que havia de fer. “El Burgos a casa és un equip molt perillós, el que encaixa menys gols i amb davanters molt perillosos. No ha estat fàcil controlar-los i ens n’hem sortit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)