Lliga de les Nacions

Lewandowski s’enfronta a Bèlgica amb el cap a Barcelona

Torn també per a la selecció holandesa de De Jong i Depay que visita la Gales de Gareth Bale

Polònia visita la selecció belga (20:45h) en la segona jornada de la UEFA Nations League. Un partit en el qual totes les mirades estaran centrades en Robert Lewandowski. Mentre continua concentrat amb el combinat nacional, el davanter polonès no deixa de remarcar constantment la seva ferma intenció de sortir del Bayern aquest estiu i el desig de jugar al Barça.

El partit té força rellevància en termes futbolístics pel que fa al desenvolupament d’aquest grup quatre. Polònia va superar Gal·les en la primera jornada, mentre que Bèlgica va caure a casa davant Països Baixos. D’aquesta manera, la selecció entrenada pel balaguerí Robert Martínez necessita la victòria per no despenjar-se de la primera plaça que dóna accés a la final a quatre. Per la seva banda, els polonesos buscaran seguir sumant per mantenir-se al capdavant del grup.

En el mateix grup, també s’enfrontaran Gal·les i Països Baixos (20:45h). El conjunt del Regne Unit va assolir fa tres dies l’objectiu de classificar-se pel Mundial, superant a Ucraïna (1-0) en la final de la repesca. Tot i això, en la primera jornada d’aquesta Nations League van caure davant Polònia, per tant, necessiten sumar si volen mantenir viva alguna opció d’arribar a la final i, sobretot, intentar no caure a la lliga B.

D’altra banda, la selecció holandesa s’ha convertit en la principal candidata d’aquest grup a passar a la final a quatre després d’una victòria brillant en el primer partit davant Bèlgica, a priori l’altra candidata. El combinat entrenat per Louis Van Gaal va vèncer per 1 a 4 amb doblet de Memphis Depay i un gran partit de Frenkie De Jong. Ambdós futbolistes blaugrana són titulars indiscutibles al conjunt taronja i han quallat grans actuacions amb la selecció en els darrers mesos. Una convocatòria en la qual també s’hi troba Luuk De Jong. El ja exblaugrana tornarà al Sevilla aquest estiu per, segurament, buscar una nova sortida. Països Baixos buscarà una segona victòria consecutiva a Gal·les que els permeti mantenir-se com a líders de grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)