1a divisió

Barça-Rayo, Celta-Espanyol i València-Girona en la primera jornada de lliga

Hi haurà derbi per Cap d’Any i un Girona-Barça per tancar la primera volta; el primer clàssic es jugarà el 16 d’octubre

La lliga de primera divisió 2022/2023 ja té calendari. La federació ha fet el sorteig aquesta tarda i tots els equips ja coneixen les 38 jornades que els esperen des del 12 d’agost i fins el 4 de juny.

Enguany, la competició tornarà a tenir tres equips catalans després de l’ascens del Girona del passat diumenge. El darrer cop que això va passar va ser en la temporada 2018-2019. En la jornada inaugural, el Barça rebrà el Rayo Vallecano al Camp Nou, l’Espanyol visitarà el Celta a Balaídos i els gironins jugaran a camp del València. En la darrera jornada, la 38, que es disputarà el cap de setmana del 3 i 4 de juny, els enfrontaments seran els següents: Celta-Barça, Espanyol-Almeria i Osasuna-Girona.

El primer duel català es farà esperar. Serà per Cap d’Any, amb el derbi entre el Barça i l’Espanyol, que es veuran les cares al Camp Nou en la jornada 15, prevista pel 31 de desembre. No serà fins el 14 de maig (jornada 34) que es tornin a trobar a Cornellà-el Prat. Per començar l’any, el 8 de gener (jornada 16), hi haurà l’Espanyol-Girona i la primera volta es tancarà amb un Girona-Barça a Montilivi el 29 de gener (jornada 19). El Girona-Espanyol està previst pel 2 d’abril (jornada 27) i el Barça-Girona per una setmana més tard, el 9 d’abril (jornada 28).

Pel que fa al clàssic, aquesta temporada es jugarà primer al Santiago Bernabéu. Serà en la jornada 9 (16 d’octubre). El duel del Camp Nou es disputarà el 19 de març, en la jornada 26.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)