Més futbol

Bale posa rumb als EUA

Los Angeles FC ha confirmat oficialment el fitxatge del gal·lès Gareth Bale, exjugador del Real Madrid, amb un contracte de dotze mesos i amb opció per prolongar-lo fins al 2024, després de pagar 75.000 dòlars a l’Inter Miami, també interessat en el futbolista, per aconseguir un dret de prioritat.

La MLS preveu que, en el cas en què dos equips estiguin interessats a contractar el mateix jugador alhora, l’equip amb pitjor rècord de punts a la temporada regular té dret de prioritat.

L’Inter Miami tenia prioritat al fitxatge de Bale al tenir menys punts que el LAFC, però el clubde Los Angeles va exercir el seu dret a oferir diners a l’equip rival per aconseguir els serveis del jugador gal·lès.

El LAFC va informar que Bale ocuparà una plaça de jugador “internacional”, pendent que rebi el visat P-1. Bale, de 32 anys, ja havia anunciat aquest diumenge el fitxatge pel LAFC, publicant una foto seva amb la samarreta del conjunt nord-americà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)