2a divisió FEF

L’Olot tria Ernest Forgas per a l’atac

2a divisió FEF. El davanter ha jugat aquest curs al Talavera (13 partits i dos gols) i té una àmplia experiència a segona B

L’Olot ha escollit qui serà un dels principals protagonistes a l’hora d’aportar el gol a l’equip dirigit per Manix Mandiola que competirà a la segona FEF el curs 2022/23. Es tracta d’Ernest Forgas, barceloní de 28 anys, amb una àmplia experiència a segona B. Forgas arriba a l’equip garrotxí després de dues experiències poc profitoses al Talavera (primera divisió FEF) i el Badajoz (segona divisió B) en què ha calcat els registres (13 i 15 partits disputats per curs i dues dianes en cada un).

La campanya 2019/20, l’atacant va militar a l’Andorra (9 dianes en 21 partits), just després d’una etapa de dos anys al Reus B-Cambrils i mig curs, el 2016/17, al Peralada que va competir pel campionat de tercera precisament amb l’Olot de Ramon Calderé. Forgas també ha militat al Sabadell –amb el qual va arribar a debutar a segona A–, al Prat, al Rubí i a la Pobla de Mafumet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)