1a divisió FEF

Borja García deixa el Cornellà i marxa al Badajoz

El central no renova després de dues temporades al club i signa per un dels històrics de 1a FEF

Borja García no continuarà a la Unió Esportiva Cornellà la pròxima temporada. El central de Laredo acaba contracte aquest mes de juny i ha decidit no renovar. Després de dues temporades a l’entitat oferint un gran rendiment, el jugador marxa al Badajoz, un dels històrics de 1a FEF.

Borja va arribar al club verd fa dues temporades procedent del Recre i amb una gran trajectòria en diversos equips de segona B. El nivell mostrat al llarg d’aquests dos anys ha estat impecable. Tot i que no es va assentar com a titular fins a la meitat de la primera temporada, des que ho va fer ningú l’ha mogut d’allà. 25 partits jugats la primera campanya i 35 aquesta darrera, 32 com a titular. Peça indiscutible a l’eix de la defensa. A més, ha estat capaç d’anotar dos gols per temporada.

Als seus trenta-dos anys el central càntabre posa rumb al Badajoz, on signa per les pròximes dues temporades. El club extremeny ha canviat de propietat fa poques setmanes després de superar una temporada molt complicada, amb deutes importants i impagaments als seus jugadors. Ara, intentaran formar un equip competitiu i de nivell contrastat per intentar tornar al futbol professional, un objectiu del qual es van quedar a un pas fa dues temporades, quan van caure a casa en la final del play-off davant l’Amorebieta.

Mentrestant, el Cornellà continua buscant solucions per poder continuar competint a la 1a FEF. Recordem que per les exigències normatives que entren en vigor aquesta temporada el club no podrà seguir jugant al seu estadi si no el reforma - gespa natural i millores en il·luminació i graderies -. Tot apunta que l’opció més viable és mudar-se a un estadi d’una població propera que compleixi els requisits.

Paral·lelament la direcció esportiva treballa per confeccionar la plantilla de la temporada vinent. Molts jugadors acaben contracte i caldrà veure qui renova, qui marxa i quants jugadors caldrà incorporar. La baixa de Borja és sensible i obligarà a reforçar un eix de la defensa que podria ser completament nou la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)