1a divisió FEF

Nàstic-Saragossa en el 13è Ciutat de Tarragona

Es jugarà el 29 de juliol al Nou Estadi (20h) i és el primer partit de pretemporada confirmat pel conjunt grana

El Nàstic i el Saragossa s’enfrontaran un estiu més al Nou Estadi. Els clubs disputaran la tretzena edició del trofeu Ciutat de Tarragona el pròxim 29 de juliol a partir de les 20h. Un clàssic de pretemporada que es converteix, de moment, en el primer amistós confirmat pel Nàstic. Els grana es posaran en marxa el 18 de juliol per començar a preparar l’inici de lliga a la 1a FEF que serà el 27 d’agost.

La temporada passada no es va disputar aquest duel, però és un habitual. Fa dos estius sí que es va jugar i va acabar amb victòria del Nàstic per 1 a 0, amb gol de Pedro Martín. També es va jugar l’any anterior, finalitzant llavors amb victòria visitant per 2 a 3. El darrer precedent en partit oficial és un enfrontament de copa disputat el gener del 2020, que va acabar amb victòria del Saragossa per 1 gol a 3. En lliga, els últims enfrontaments van ser a la segona divisió la temporada 2018/2019 i els dos van acabar amb derrota grana: 1 a 3 al Nou Estadi i 3 a 0 a La Romareda.

El Nàstic continua treballant en la confecció de la plantilla. Els pròxims dies farà oficial la continuïtat de Sergi Parés i Raül Agné, director esportiu i entrenador respectivament. D’altra banda, intenta tancar algunes renovacions de peces clau aquesta temporada i començar a reforçar les posicions amb més mancances. A més, té diversos amistosos ja tancats, tot i que només ha confirmat el duel davant el Saragossa. També jugarà al Nou Estadi davant el Girona i un altre rival de la segona divisió que podria ser l’Osca. I s’afegiran alguns amistosos més contra alguns filials de proximitat, catalans i valencians.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)